تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

طرز تهیه آگار

    طرز تهیه آگار

     

    آگار ماده اي ژلاتيني است كه حاوي پلي ساكاريد هاي بدون شاخه است و از ديواره سلولي بعضي از جلبك هاي قرمز و جلبك هاي دريائي(seaweed)بدست مي آيد.آگار در محيط هاي كشت ميكروبي و به عنوان يك ملين ودر بستني سازي مورد استفاده قرار مي گيرد.آگار يك پليمر از مونومر هاي گالاكتوز مي باشد و اين پليمر به عنوان ساختمانهاي اوليه نگهدارنده ديواره سلولي جلبك ها عمل مي كند.طرز تهيه آگار بدين شكل است كه ابتداجلبک ها را شستشو مي دهند تا مواد خارجي آز آن جدا شود. سپس آن را در آب ريخته و به مدت چند ساعت حرارت مي دهند .بدين ترتيب آگار در آب حل مي شود .مخلوط حاصل را از صافي عبور مي دهند تا مواد باقي مانده جلبک از مخلوط جدا شود .آنگاه مايع فيلتر شده داغ را سرد مي كنند و بدين ترتيب يك ژل بدست مي آيد كه حاوي 1 درصد آگار است.ژل را به قطعاتي تقسيم مي كنند و براي از بين بردن نمكهاي محلول در آن آگار را شستشو مي دهند و اگر نياز باشد براي از بين بردن رنگ آن از مواد سفيد كننده و رنگ بر استفاده مي كنند و در نهايت آب را از ژل جدا كرده و آگار بدست مي آيد .


    این مطلب تا کنون 55 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ سه شنبه 2 شهريور 1395 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : آگار ,كنند ,مواد ,بدست ,جلبك ,بدين ,بدين ترتيب ,ديواره سلولي ,تهیه آگار ,
    طرز تهیه آگار

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز دوشنبه 3 مهر 1396

  • تعداد وبلاگ :55472
  • تعداد مطالب :149180
  • بازدید امروز :642150
  • بازدید داخلی :55868
  • کاربران حاضر :172
  • رباتهای جستجوگر:755
  • همه حاضرین :927

تگ های برتر